Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle Hacking Podcast

Nov 15, 2022

In 2019 luisterde ik De Kracht Van Kwetsbaarheid van Brené Brown als luisterboek en ik kan zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. In deze podcast deel ik 5 inzichten die ik uit het boek heb gehaald.

Ontvang gratis mijn journal topics als je mij een instagram bericht stuurt (@tomtuning) met "journal topics":


Nov 1, 2022

Uitdagingen zijn vaak niet leuk, maar maken ons wel sterker. In plaats van te denken dat het leven tegen ons is, kunnen we ook kijken naar de lessen die we uit zware periodes kunnen halen. In deze podcast bespreek ik hoe ik dat deed na jaren lang gepest te zijn.


Oct 18, 2022

Een fit lichaam opbouwen en behouden met een optimaal energie level is niet enorm moeilijk, maar je moet focussen op de juiste dagelijkse acties die daarbij helpen. In deze podcast bespreek ik 7 gewoontes die ik elke dag doe voor een fit lichaam en meer energie. Enjoy! 

Dm mij "VOEDING" via instagram voor een gratis...


Oct 6, 2022

Veranderen is moeilijk. Of we nou fysiek, professioneel of persoonlijk willen groeien. Je ziet dat veel mensen terugvallen, omdat discipline en motivatie je maar zover brengen... In deze podcast bespreek ik 6 principes die essentieel zijn om te transformeren en nooit terug te vallen!

Plan hier een gratis & vrijblijvend...


Sep 7, 2022

Iedereen heeft doelen. Maar hoe kan het dat zo weinig mensen die doelen bereiken? Wat doen mensen die hun doelen wél bereiken anders? In deze podcast bespreek ik die verschillen en welke fouten jij moet voorkomen, zodat jij jouw doelen zal bereiken!

Stuur "WEEK REVIEW" naar instagram @tomtuning voor de gratis tool: