Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle Hacking Podcast

Dec 7, 2021

Hoe behaal je de beste resultaten met weinig moeite? Klinkt misschien als te mooi om waar te zijn. Toch is er een principe die laat zien dat dit het geval is, maar moet je het wel juist toepassen. In deze podcast bespreek ik dat principe en hoe jij de beste resultaten in sport, werk en leven behaalt met de...


Nov 23, 2021

De enige 2 manieren om écht te veranderen. Zo viel ik 20 kg af als 15 jarige en creëerde ik een online bedrijf waardoor ik de wereld kon rond reizen. Grote veranderingen maken is moeilijk, maar wanneer je deze 2 manieren weet, kan je voor jouw transformatie gaan.

Doe mee met de volgende 5 Dagen Energy Boost Challenge:...


Nov 9, 2021

Succes & geluk liggen buiten je comfort zone. Het probleem is... het blijft eng om daarbuiten te stappen. Maar in deze podcast bespreek ik 5 manieren waarmee je makkelijk uit je comfort zone kan stappen en gelukkiger en succesvoller kan worden.

Ontvang gratis de Journal Topics als je een bericht stuurt naar @tomtuning...


Nov 2, 2021

Ik verhuisde naar Mexico en in deze podcast deel ik waarom. De engste beslissingen kunnen je leven veranderen. Het is cliché, maar succes en geluk liggen inderdaad vaak buiten je comfort zone. In deze podcast bespreek ik hoe zulke beslissingen mijn leven veranderden en hoe dat dat ook voor jou kan doen.

Ontvang gratis...


Sep 21, 2021

Hoe boost je jouw energie en productiviteit naar het volgende niveau? En hoe ga je terug naar je kern, zodat je zakelijk en persoonlijk blijft doorgroeien?

In deze podcast ga ik met online business coach Mark Westhovens in gesprek over gezondheid, ondernemen, mindset en productiviteit. 

Volg Mark hier: