Preview Mode Links will not work in preview mode

Lifestyle Hacking Podcast

Jun 29, 2021

De sportscholen zijn alweer even open, dus wil je natuurlijk zo optimaal mogelijk trainen. Toch zie ik veel mensen fouten maken, waardoor hun progressie minimaal is... In deze podcast bespreek ik de 8 grootste fouten die ik mensen zie maken, zodat jij ze kan voorkomen en snel resultaat boekt!

 


Jun 22, 2021

In deze podcast bespreek ik mijn slechtste gewoonte: accepteren dat ik me slecht voel. Waarom is het goed om dat te kunnen en hoe ga ik daar aan werken? Dat bespreek ik in deze podcast!

Join de gratis facebook community:


Jun 15, 2021

In de laatste jaren heb 100+ dingen geprobeerd om mijn productiviteit te verbeteren. Ik denk dat dit misschien wel de gewoonte is die de meeste impact heeft gemaakt op mijn focus, productiviteit en werkresultaten!

Wil jij een focus checklist ontvangen? Stuur mij een bericht via Instagram met "FOCUS" @tomtuning:


Jun 8, 2021

We kennen allemaal stress, twijfel, onzekerheid en negativiteit. Hoe zorg je ervoor dat die afnemen en dat jouw acties (en dus resultaten) daar niet door worden beïnvloedt? Dat bespreek ik in deze podcast!

Volg me hier op instagram @tomtuning :


Jun 1, 2021

Discipline en zelfvertrouwen zijn essentieel bij het behalen van je doelen. Dit kan je opbouwen, maar ook weer kwijt raken... Vooral als je de fouten maakt die ik in deze podcast bespreek. Deze fouten verpesten namelijk jouw zelfvertrouwen en discipline!

Volg me hier op instagram @tomtuning :